Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel voor uw keuken
is vanaf nu onze zorg!

Koksburo2000 is ‘’de intermediair’’ tussen maaltijdproducent, leverancier regenereer systeem en u als instelling /eindgebruiker. Er zijn vele goede regenereersystemen en er zijn goede maaltijdproducenten…maar waarom gaat het dan toch zo vaak mis in de praktijk???

 

Regenereren van warme maaltijden is niet simpelweg een knopje indrukken op een apparaat en wachten tot het warm is. Regenereren is een vak apart en daarom is Koksburo2000 de aangewezen intermediair op het gebied van convenience food regeneratie.

 

‘’Regenereren mag geen afbreuk doen aan de kwaliteit van het bereide product
en de toegepaste kooktechniek
’’

 

Vele instellingen kopen tegenwoordig convenience maaltijden in. Deze worden meestal aangeleverd door de leveranciers in PP ( polypropyleen ) of C-pet gastronorm bakken. Deze GN bakken worden  geregenereerd middels microgolven ( magnetron), hetelucht ( Temp-rite ) , contactwarmte ( Iseco of meal butler ) of een combi van hetelucht met stoom ( Care banqueting van AKB of Rational )

 

Naast een scala van regenereersystemen waar u gebruik van kunt maken ,moet u ook weten wat de eigenschappen zijn van het maaltijdcomponent die u gaat regenereren.
Hoe blijft het gebakken visje krokant? Hoe behoud ik de goede cuisson van stoofvis ? Hoe houd ik een ‘’bite’’ in mijn broccoli ? Hoe haal ik een kern temperatuur van 70 graden in mijn compacte stamppot?

Alles bij elkaar eist dit de nodige expertise van keukenpersoneel ,de voedingsassistent of zorgpersoneel op de afdelingen. En dat is nu precies waar de schoen wringt!

Koksburo2000, de Convenience Food Intermediair, adviseert, begeleidt, instrueert en monitort.

U als zorginstelling heeft maar één doel voor ogen ;
DE PATIENT/CLIENT MOET EEN GOEDE - GEZONDE -WARME MAALTIJD NUTTIGEN!

Neem nu contact op met Koksburo2000 via mail of bel ons op 06 5470 7642

Een nieuwe specialisatie van Koksburo2000!

Meer info over leveranciers;

 

Iseco

Temp-rite

Demetra

AKB Bert Muller

Rational

KOKSBURO2000       Pythagorasplantsoen 6  -  2493 ZS Den Haag  -  tel: 06 5470 7642  -  KVK Haaglanden 27178091   -  BTW: NL1792.01.815.B01